De C3 Kerk is een modern christelijk kerkelijke pinksterbeweging met haar oorsprong in Australië. De C3 Kerk heeft meer dan 500 kerken & bijeenkomstruimtes in 64 landen. De kerk omschrijft zich als een moderne kerk met veel activiteiten en ruimte voor jeugd en jongeren.  De nadruk ligt bij deze kerk op wat God in dit leven voor mensen betekent en dat God aanwezig is in het alledaagse leven en op de werkvloer. 

C3 Kerk Arnhem

De C3 Kerk heeft een bijeenkomstruimte in het Olympus College. Dit is de locatie van waaruit elke zondag een kerkdienst wordt georganiseerd. Dit is de enige centrale locatie van deze kerk in Arnhem.
Naast de ruimte in het Olympus College worden er stadsbreed op verschillende locaties diverse soorten bijeenkomsten georganiseerd. De C3 Kerk is veel actief op social media.

Locatie & bereikbaarheid

Het Olympus College is de enige middelbare onderwijsinstelling in de wijk Malburgen. Het grote complex biedt buiten de schooltijden ruimte aan diverse organisaties op vooral sportief en levensbeschouwelijk gebied, waaronder de C3 Kerk.
Gelegen aan de rand van Malburgen op het Olympus terrein is het Olympus College uitstekend te bereiken. Dichtbij verschillende verbindingswegen en ruim voldoende gratis parkeerruimte direct voor de locatie en in de directe omgeving.

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

10:00 uur - wisselende sluitingstijd

OPMERKING: bovenstaande tijd, is de tijd dat de C3 Kerk Arnhem haar zondagsdiensten houdt in het Olympus College.