Boerderij ’t Duifje is het centrum voor diverse organisaties in deelwijk Het Duifje.  In deze verbouwde boerderij en naastgelegen voormalige kapschuur vindt u onder andere een gezondheidscentrum en een atelier waar laagdrempelige creatieve cursussen worden gegeven. 

Organisaties

  • Atelier ’t Duifje, een centrum voor jong en oud op het gebied van creatieve ontwikkeling, meer informatie vindt u hier.
  • Gezondheidscentrum ’t Duifje, meer informatie vindt u hier.

Geschiedenis en achtergrond

Boerderij ’t Duifje fungeerde tot in de jaren ’70 als boerderij. Daarna werd de boerderij overgenomen door de gemeente Arnhem en omgetoverd tot een wijkcentrum waar tal van organisaties gebruik van maakten, zoals Wijkvereniging ’t Duifje, diverse kunstenaars en bewonersorganisatie Wijkbeheergroep Het Duifje. In 2015 is de boerderij weer in particuliere handen gekomen en omgetoverd tot een centrum voor gezondheid en kunstzinnigheid. Naast een gezondheidscentrum en een plek voor creatieve cursussen huisvest de boerderij middels stichting atelierbeheer Slak een aantal atelierruimtes voor kunstenaars.

Locatie en bereikbaarheid

Boerderij ’t Duifje ligt aan de rand van wijkdeel Het Duifje, aan de oude weg naar Huissen. De boerderij is omgeven door weilanden en een boomgaard. Vanuit wijkdeel Het Duifje is de boerderij goed bereikbaar middels een pad aan de achterzijde. De boerderij is met de auto goed bereikbaar, heeft voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem

Telefoon:
Internet:

-