De Bethel Pinksterkerk Arnhem & Ede is gevestigd in de voormalige Rooms Katholieke Heilige Geest Kerk in wijkdeel West. Deze Pinkstergemeente neemt de bijbel als fundament en uitgangspunt in het dagelijkse leven.  De oorsprong van de Bethel Pinkstergemeente ligt in Indonesië, dit is de reden  dat er veel Indonesische volgelingen zijn. 

Bethel Pinksterkerk

De Bethel Pinksterkerk biedt haar volgelingen een plek voor gebed en diverse andere religieuze activiteiten gericht op zowel bewoners uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje als daarbuiten.
Religieuze activiteiten bestaan o.a. uit: de diensten die elke zondag in de kerk plaatsvinden en op vrijdag de bijbelstudie. De website van de pinkstergemeente heeft een activiteitenagenda.

Locatie & bereikbaarheid

De voormalige Heilige Geest Kerk is in 2011 overgenomen van het Bisdom Utrecht door de Bethel Pinksterkerk gemeente. De naastgelegen pastoorswoning wordt door andere organisatie die actief zijn in de wijk gebruikt.  Het kerkgebouw is sinds de overname niet grootschalig gerenoveerd of opgeknapt. Op een deel van het huidige parkeertrein en omliggende omgeving van het gebouw staat woningbouw in de planning.

De kerk heeft een eigen ruim afgesloten gratis toegankelijk parkeerterrein voor bezoekers. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Buslijn 4 heeft een directe verbinding naar het centrum van Arnhem en stopt op 2 locaties nabij de kerk.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

19:30 uur - bijbelstudie

Zaterdag

-

Zondag

10:30 uur - wisselende tijden zondagsdienst

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de vaste tijden voor de diensten en bijbelstudie. De kerk is ook open tijdens religieuze vieringen op andere dagen/tijden

Adres

Ons adres:

Gelderse Rooslaan 20, 6841 BE Arnhem

Telefoon: