Atelier ’t Duifje is een open atelier waar materialen aanwezig zijn om zelf creatief aan de slag te gaan. Echte kunst gaat er samen met gezellig gefröbel en eerlijk ambachtelijk werk. Plezier in elkaar en serieus aan het werk zijn met klei, verf, druktechnieken etc. zorgen voor een omgeving waar scheppingskracht als vanzelf naar je toe komt.

Het atelier

Op Atelier ’t Duifje kan iedereen op zijn eigen wijze creatief bezig zijn. Veelal wordt er geboetseerd en geschilderd, maar er kan ook gewerkt worden met papier en karton, er kunnen collages worden gemaakt of stof worden versierd. En sinds kort kan je er ook beeldhouwen. Alles is in overleg mogelijk.
Er wordt geen les gegeven, maar gaandeweg hebben de leden door ervaring, zelfstudie en door van elkaar te leren een behoorlijke expertise opgebouwd.
Af en toe worden er workshops gehouden die van allerlei aard kunnen zijn.

Een gemêleerd publiek vindt zijn weg naar ’t Duifje: jong en oud, werkend of niet werkend, gepensioneerd of huisvrouw, kunstenaar, amateurkunstenaar, outsider en fröbelaar, allemaal zijn ze te vinden op ’t atelier.
Omdat we met vrijwilligers werken kunnen de kosten laag worden gehouden. GelrePashouders krijgen bovendien 50% korting.

Locatie en bereikbaarheid

Atelier ’t Duifje ligt in een prachtig verbouwde voormalige boerderij aan de rand van wijkdeel Het Duifje aan de Oude Huissenseweg. Het atelier is lopend vanuit wijkdeel Het Duifje en met de fiets goed bereikbaar zowel vanuit Malburgen als Huissen. De Boerderij beschikt over eigen parkeerruimte voor bezoekers.

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

10:00 - 13:30 en van 13:30 - 17:00 uur

Woensdag

-

Donderdag

10:00 - 13:30 en van 13:30 - 17:00 uur

Vrijdag

10:00 - 13:30 en van 13:30 - 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-