Apotheek Malburgen is een van de twee apotheken die de wijk Malburgen heeft. Apotheek Malburgen ligt centraal in de wijk, aan de Huissensestraat, nabij winkelcentrum Drieslag. De apotheek is in het Malburgstaete gebouw gevestigd met drie huisartsenposten, samen vormen zij het Medisch Centrum Malburgen. 

Samenwerking

Omdat Apotheek Malburgen zich onder een dak bevind met de huisartsenposten is er de mogelijkheid om direct na uw bezoek aan de huisarts uw medicijnen op te halen. Er is teven terugkoppeling tussen de apotheek en uw huisarts na het verstrekken van medicijnen.

Overige diensten

De apotheek biedt de mogelijkheid voor het gratis bezorgen van medicijnen aan huis, en het rechtstreeks declareren  bij de zorgverzekering.

Ligging en Bereikbaarheid 

Apotheek Malburgen ligt centraal in de wijk aan de Huissensestraat, nabij winkelcentrum Drieslag. Er is beperkte gratis parkeerruimte voor het Medisch Centrum Malburgen waar de apotheek in is gevestigd en ruime gratis parkeerruimte in de omgeving. De apotheek is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, met diverse bushaltes in de directe nabijheid.

Openingstijden

Maandag

8:00-17:30 uur

Dinsdag

8:00-17:30 uur

Woensdag

8:00-17:30 uur

Donderdag

8:00-17:30 uur

Vrijdag

8:00-17:30 uur

Zaterdag

8:00-17:30 uur

Zondag

8:00-17:30 uur

Adres

Ons adres:

Huissensestraat 62 6833 JB Arnhem

Telefoon: