november, 2023

06nov19:3021:30Overleg Wijkbeheergroep ImmerlooBesloten overleg

vergadering

Details Activiteit

Wijkbeheergroep Immerloo is een onafhankelijk door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie actief in wijkdeel Immerloo. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten of bewonersacties in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Voorbeelden: de hanging baskets (hangende bloembakken) het organiseren van activiteiten tijdens burendag, het verbeteren van de leefomgeving en hiervoor aandacht vragen bij andere organisaties zoals gemeente en corporaties.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Immerloo

Wijkbeheergroep Immerloo bestaat uit een achttal bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals gemeente Arnhem. De voorzitter van de Wijkbeheergroep is een bewoner uit het wijkdeel.

De wijkbeheergroep wordt ondersteunt door een bewonersondersteuner vanuit het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Vergaderingen en communicatie

Wijkbeheergroep Immerloo overlegt zes keer per jaar. De vergaderingen vinden plaats op diverse plaatsen in Immerloo. De vergaderingen en de notulen van de vergaderingen zijn niet openbaar. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de bewonersondersteuner.

Meedoen met de Wijkbeheergroep Immerloo

De Wijkbeheergroep is altijd op zoek naar nieuwe bewoner-deelnemers. Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als groep. Bent u bewoner in wijkdeel Immerloo en wilt u eens een vergadering bijwonen? Neem dan contact op met de bewonersondersteuner vanuit het wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

more

X
X