juni, 2021

19jun11:1515:00Open dag Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal De Bakermat19 juni 11:00-15:00 in Malburgen, Arnhem Zuid

Details Activiteit

Een gelegenheid om kennis te maken voor ouders en kinderen. Een gelegenheid om te beleven hoe we de kinderen tegemoetkomen in hun ontdekkingslust en verlangen om te bewegen, om te doen. Een rondleiding en impressie van ons leven van de dag met de kleine kinderen.

Kenmerkend voor de visie op opvoeding vanuit Vrije pedagogie is dat we de Jaarcyclus volgen en doen en vieren. We vieren de seizoenen, we beleven, we zingen liedjes met gebaren die passelijk zijn en heerlijk, in de lente de zomer de herfst en de winter. We vieren het leven, geboorte, groeikracht, vruchtbaarheid en bloei en oogsttijd in vroege herfst. Kleine kinderen genieten van simpele gebaren klanken…ritmes….van herhaling. Bij alle jaarfeesten klinkt de spiritualiteit voor leven door. Onze jaarfeesten zijn ook de momenten waar ouders elkaar een beetje leren kennen.

Door liedjes, dansjes, spel en verhalen samen te doen met kleine kinderen her-inneren we ons-zelf, en inspireren we elkaar. Door wat kleine kinderen ons meegeven spreken we het kind in onszelf en elkaar aan. Het natuurlijk nabootsingsgedrag van het kleine kind helpt ons bij ons professionele perspectief voor verzorging en opvoeding.

We zorgen met elkaar voor de Corona veiligheid.

11:00 -15:00 U kunt binnen lopen als u wilt voor koffie / thee / een rondleiding met alle ruimte voor vragen; de kinderen spelen wel! Er zijn wat gezamenlijke momenten die u kunt meemaken:

12:00 Lunch zoals het altijd gaat met juffies, en de afwas.

13:30 De peuterkring met liedjes en zangspelletjes.

14:15 Tafelpoppenspel voor jong en oud.

11:00-15:00 tussendoor gelegenheid voor rondleiding.

U bent van harte welkom!

Voor meer info kunt u bellen: 026-7370215 of mailen: info@speelatelierdebakermat.nl

Dit bericht is aangeboden door Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal De Bakermat

more

Tijd

(Zaterdag) 11:15 - 15:00

X
X