januari, 2022

This is a repeating event

28jan09:0012:00Buurtkoffie

Details Activiteit

Buurtkoffie is de nieuwe laagdrempelige activiteit voor volwassenen in buurtcentrum Fresh, in wijkdeel West. Vanaf aankomende vrijdag 28 januari ben je daar elke vrijdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur welkom voor een lekkere gratis kop koffie of thee. Ontmoet mede buurtbewoners, maak gezellig een praatje of stel een vraag aan een van de afgevaardigden vanuit Goed Geregeld Arnhem of een wijkcoach.

Leuk! Wie organiseert het?

Buurtkoffie wordt georganiseerd door buurtbewoners, Rijnstad en Goed Geregeld Arnhem in samenwerking met het Wijkteam Malburgen. Een wijkcoach en een medewerker van Goed Geregeld Arnhem zijn aanwezig voor vragen, advies of doorverwijzing.
In de kantoorruimtes van de Dovenetellaan vindt gelijktijdig het inloopspreekuur plaats van sociaal raadslieden en schuldhulpverleners van Goed Geregeld Arnhem.

Fresh in West 

Fresh is de jongerenlocatie vanuit Rijnstad in wijkMalburgen West. Je vindt de Fresh aan de Doventellaan 24A. Achter dit centrum vindt je ook de locatie van Goed Geregeld Arnhem en de Sociaal Raadslieden.

more

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 12:00

Locatie

Jongerencentrum Fresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

X
X