mei, 2023

15mei19:3021:30Bijeenkomst Wijkbeheergroep Malburgen Oost-ZuidBesloten bijeenkomst

vergadering

Details Activiteit

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid is een onafhankelijk door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie actief in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten of bewonersacties in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Voorbeelden: de hanging baskets (hangende bloembakken) het betrokken zijn bij fysieke ontwikkelnigen in de wijk zoals nieuwbouw Hobbit de inzet op vergroening van het wijkdeel.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid bestaat uit een tiental bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals gemeente Arnhem. De voorzitter van de Wijkbeheergroep is een bewoner uit wijkdeel Het Oost-Zuid.

De wijkbeheergroep wordt ondersteunt door een bewonersondersteuner vanuit het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Overleggen en communicatie

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid overlegt minimaal zes keer per jaar. De overleggen vinden plaats in buurtcentrum De Hobbit. De overleggen en de notulen zijn niet openbaar. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de bewonersondersteuner.

Meedoen met de Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

De Wijkbeheergroep is altijd op zoek naar nieuwe bewoner-deelnemers. Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als groep. Bent u bewoner in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid en wilt u eens een overleg bijwonen? Neem dan contact op met de bewonersondersteuner vanuit het wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

more

X
X