juni, 2023

06jun19:3021:32Bijeenkomst Wijkbeheergroep Malburgen Oost-NoordBesloten bijeenkomst

vergadering

Details Activiteit

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord is een onafhankelijk door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie actief in wijkdeel Malburgen Oost-Noord. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten of bewonersacties in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Voorbeelden: de hanging baskets (hangende bloembakken) het organiseren van activiteiten zoals opruimdagen, buurt- en wijkfeesten en kinderactiviteiten. Daarnaast zet de Wijkbeheer Malburgen Oost-Noord zich sterk in voor het behoud van de leefbaarheid door betrokken te zijn bij ontwikkelprojecten.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord bestaat uit een tiental bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals gemeente Arnhem. De voorzitter van de Wijkbeheergroep is een bewoner uit wijkdeel Het Oost-Noord.

De wijkbeheergroep wordt ondersteunt door een bewonersondersteuner vanuit het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Overleggen en communicatie

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord overlegt minimaal zes keer per jaar. De overleggen vinden plaats in MFC de Malburcht. De overleggen en de notulen zijn niet openbaar. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de bewonersondersteuner.

Meedoen met de Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord

De Wijkbeheergroep is altijd op zoek naar nieuwe bewoner-deelnemers. Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als groep. Bent u bewoner in wijkdeel Malburgen Oost-Noord en wilt u eens een overleg bijwonen? Neem dan contact op met de bewonersondersteuner vanuit het wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

more

X
X