mei, 2023

29mei19:3021:30Bijeenkomst Wijkbeheergroep Het DuifjeBesloten bijeenkomst

vergadering

Details Activiteit

Wijkbeheergroep Het Duifje is een onafhankelijk door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie actief in wijkdeel Het Duifje. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten of bewonersacties in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Voorbeelden: de hanging baskets (hangende bloembakken) het organiseren van activiteiten zoals opruimdagen, het verbeteren van de leefomgeving en hiervoor aandacht vragen tijdens de overleggen bij andere organisaties zoals gemeente.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Het Duifje

Wijkbeheergroep Het Duifje bestaat uit een tiental bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals gemeente Arnhem. De voorzitter van de Wijkbeheergroep is een bewoner uit het wijkdeel Het Duifje.

De wijkbeheergroep wordt ondersteunt door een bewonersondersteuner vanuit het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Overleggen en communicatie

Wijkbeheergroep Het Duifje overlegt zes keer per jaar. De overleggen vinden plaats op diverse plaatsen in Het Duifje. De overleggen en de notulen zijn niet openbaar. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de bewonersondersteuner.

Meedoen met de Wijkbeheergroep Het Duifje

De Wijkbeheergroep is altijd op zoek naar nieuwe bewoner-deelnemers. Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als groep. Bent u bewoner in wijkdeel Het Duifje en wilt u eens een overleg bijwonen? Neem dan contact op met de bewonersondersteuner vanuit het wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

more

X
X