Het team Leefomgeving Malburgen is een gemeentelijke organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van de openbare ruimte binnen de wijk Malburgen, dit is zowel fysiek als sociaal. Zaken zoals onderhoud van het groen, wegen, verkeer en veiligheid vallen onder andere onder de verantwoordelijkheid van dit team maar ook bijvoorbeeld de opzet en ondersteuning van sociale projecten en activiteiten. Het team in Malburgen bestaat op dit moment uit vier medewerkers. Het werkgebied van het team beslaat geheel Malburgen, inclusief de deelwijken Immerloo en Het Duifje.

‘Thermometer van de Wijk’

Het team ziet zich graag als de thermometer van de wijk. Het werkt daarom samen met tientallen organisaties in de wijk, waaronder bewonersorganisaties zoals binnen het wijkbeheer: de Wijkplatforms en Wijkbeheergroepen maar ook professionele organisaties zoals het Sociaal Wijkteam Malburgen, politie en woningcorporaties. Daarnaast houdt het Wijkteam Leefomgeving wekelijks op diverse locaties spreekuren in de wijk. Heeft u een vraag of een suggestie, vindt u dat er ergens iets niet goed gaat of iets wat beter kan? Neem dan contact op met het Wijkteam Leefomgeving in Malburgen.

Spreekuren & contactpersonen

  • binnenkort hier informatie over de spreekuren die door het Team Leefomgeving Malburgen worden gegeven.

Contactpersonen
Paulien Toonen – tel. 06-10471091 mail: paulien.toonen@arnhem.nl
Mirjam van Hezewijk – tel. 06-15367239 mail: mirjam.van.hezewijk@arnhem.nl
Marjolein Mulder – tel. 06-57118842 mail: marjolein.mulder@arnhem.nl
Arno van Geel – tel. 06-18652305 mail: arno.van.geel@arnhem.nl

Werklocatie
Het team heeft een kantoorlocatie aan de Sint Laurentiuslaan, in de voormalige werk-keet van de gemeente Arnhem (rechts naast zwembad De Grote Koppel.)

Team leefomgeving Malburgen

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag

9:00 tot 12:00 uur in MFC Malburcht

Dinsdag

9:00 tot 12:00 uur in MFC De Spil

Woensdag

-

Donderdag

9:00 tot 12:00 uur in MFC De Spil van 12:00 tot 17:00 uur in MFC Malburcht

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bruishuis, Akkerwindestraat 1, 6832CR, Arnhem

Internet:

-