Wijkdelen Malburgen Oost, West, Immerloo en Het Duifje hebben allemaal hun eigen wijkagent. In totaal zijn er vier wijkagenten actief in Malburgen. Waar welke wijkagent actief is in Malburgen leest u hieronder. 

wijkagenten Malburgen

Vlnr: wijkagenten Sandra Riemslag, Frank Reijnders, Sabrina Puijn en Eric Wijnhoud

Wat is een wijkagent

De wijkagent is de politieman of vrouw die de wijk of het wijkdeel als werkgebied heeft. Hij of zij kent de wijk goed en is vaak voor wijkbewoners het eerste aanspreekpunt voor situaties die te maken hebben met leefbaarheid of veiligheid.  Soms neemt een wijkagent deel in bewonersoverleggen, zoals een wijkbeheergroep. De wijkagent geeft dan een korte toelichting wat er in de wijk speelt. Ook kunnen aanwezigen dan zaken aangeven die voor de politie interessant kunnen zijn.

Wanneer contact opnemen met een wijkagent?

U kan contact opnemen met een wijkagent wanneer er geen direct noodzakelijke of bedreigende situatie is. Ziet u bijvoorbeeld iets verdachts; onbekenden die regelmatig bij u in de straat parkeren of zich verdacht ophouden in portieken of regelmatig rondhangen in groepjes? Dat zijn voor de wijkagenten interessante situaties. Ook als u denkt dat er vanuit een woning drugs gedeald wordt of wiet gekweekt wordt of u ervaart andere vormen van drugsoverlast  dan wil de wijkagent dit heel graag weten. Noteer tijdstippen, kentekens of signalementen. Dat kan voor de politie erg waardevol zijn.

Hoe contact opnemen met een wijkagent?

U kan de wijkagent bellen via: 0900-8844 en vragen naar de wijkagent in uw gebied, zie onderstaand kaartje (klik op kaartje voor een grotere versie)

gebiedsindeling wijkagenten

U kan de wijkagent ook mailen:

Meldingsformulier

Met onderstaande link komt u bij het online formulier van de politie voor het doen van meldingen of aangiftes zonder spoed:
Klik hier voor het meldingsformulier

Wekelijks spreekuur wijkagent

Wijkagent Frank Reijnders houdt elke donderdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 uur spreekuur in MFC de Malburcht.  Ja kan bij de wijkagent vertrouwelijk terecht met allerlei vragen over veiligheid en criminaliteit. Ook als u in een ander wijkdeel van Malburgen woont kan u hiervoor Frank Reijnders tijdens het spreekuur benaderen.

Politiebureau Arnhem-Zuid

Elke ochtend is het politiebureau aan de Groningensingel 94-96 open voor inloop.

 

 

 

Openingstijden

Maandag

09:00 - 12:00 uur

Dinsdag

09:00 - 12:00 uur

Woensdag

09:00 - 12:00 uur

Donderdag

09:00 - 12:00 uur & 14:00 - 15:00 uur spreekuur in MFC Malburcht

Vrijdag

09:00 - 12:00 uur

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

OPMERKING: bovenstaande tijden gelden voor de open inloop en het spreekuur op donderdag. Buiten de openingstijden kan u terecht op het hoofdbureau in het centrum van Arnhem