Stichting Prisma is een bewonersorganisatie dat sinds 2007 bestaat. Stichting Prisma organiseert allerlei activiteiten voor bewoners uit vooral de deelwijk Immerloo. De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers uit het omliggende wijkdeel. De stichting organiseert vooral activiteiten vanuit en in Bewonershuis Prisma in de deelwijk Immerloo maar ook er buiten, zoals jaarlijkse uitstapjes.

Activiteiten 

De activiteiten die worden georganiseerd zijn zowel voor jongeren als ouderen en vinden grotendeels plaats in het bewonershuis. De activiteiten zijn laagdrempelig en open voor alle wijkbewoners, ook die komen van buiten wijkdeel Immerloo. Het merendeel van de activiteiten zijn gratis of er moet een kleine bijdrage worden betaald .

Er worden meer dan 30 verschillende activiteiten georganiseerd in Prisma, veelal vanuit de stichting zelf, maar ook in samenwerking met andere organisaties, Organisaties op het gebied van spelen, ontmoeten, leren, bewegen, maken en koken. Voor de sportieve activiteiten wordt ook gebruik gemaakt van de nabijgelegen gymzaal. Daarnaast organiseert Stichting Prisma al dan niet met partners zoals de omliggende basisscholen diverse jaarlijkse eenmalige activiteiten, waaronder de Familiedag of de Vrouwendag. Alle activiteiten zijn algemeen toegankelijk, maar wel gericht op bewoners vanuit Immerloo en het Duifje.

Kinderactiviteiten: speelmorgen, huiswerkbegeleiding,  knutselclub, jongereninloop, (zaal)voetballen,  koken voor kinderen, muziek voor kinderen
Volwassenenactiviteiten: koffieochtend, yoga, spreekuur SWOA, Chinese dansles, Frans voor beginners, computerles, repaircafe, Arabisch voor beginners, Engels voor op reis, vrouwen eetcafe, Nederlandse taalcursus, naaicursus, seniorensoos, 50+ zaalvoetbal,

Voor een compleet overzicht van alle activiteiten, bezoek de website van Stichting Prisma.

Ligging en Bereikbaarheid

Bewonershuis Prisma is goed bereikbaar  met de fiets vanuit de wijk Malburgen, en er zijn diverse bushaltes in de nabijheid. Het bewonershuis ligt nabij regionale verbindingswegen. Er is ruime parkeergelegenheid in de de nabijheid en beperkte parkeergelegenheid voor Prisma.

-Pagina in ontwikkeling-