Voor inwoners van onder andere de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje is het niet noodzakelijk meer om naar het ziekenhuis te gaan voor onder andere bloedafname.  U kan in de prikpost van ZekerWeten (Rijnstate Ziekenhuis) in wijkdeel West terecht voor zowel bloedafname en materialen voor laboratorium onderzoek aangevraagd door huisarts of verloskundige. 

Over ZekerWeten

Soms vindt een huisarts of verloskundige het nodig om in het belang van uw gezondheid verder diagnostisch onderzoek te laten doen. Voorbeelden hiervan zijn; bloed- en urineonderzoek, röntgenfoto’s, weefselonderzoek, longfunctieonderzoek of een hartfilmpje. U mag zelf kiezen waar en door wie u diagnostisch onderzoek laat uitvoeren. Kiest u voor ZekerWeten, dan gaat u voor snelheid en gemak, maar bovenal voor de beste diagnostische expertise omdat ZekerWeten verbonden is aan topklinisch ziekenhuis Rijnstate.

ZekerWeten heeft meerdere locaties, ook bij u in de regio! Bezoek de website www.zekerweten.nl voor meer informatie over onderzoeken en locaties.

Ligging en bereikbaarheid

De prikpost van ZekerWeten is gevestigd in de fysiotherapie Oud-Zuid. De praktijk ligt centraal in Malburgen West, om de hoek van een winkelstrip met supermarkt. Voor en in de directe omgeving van de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte. Bushaltes op minder dan 100 meter afstand (lijn 4 – halte Wilgenlaan) en Fysiotherapie Oud-Zuid is prima te bereiken met de fiets.

De locatie van de prikpost is ook te herkennen aan het bord buiten voor de ingang tijdens de openingstijden.

 

 

 

Openingstijden

Maandag

09:00 - 11:30 uur

Dinsdag

09:00 - 11:30 uur

Woensdag

09:00 - 11:30 uur

Donderdag

09:00 - 11:30 uur

Vrijdag

09:00 - 11:30 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Dovenetellaan 61, 6841 EB Arnhem

Telefoon:

-

E-mail:

-