Formupgrade is een beweegcentrum met diverse vestigingen in en om Arnhem, waaronder met een locatie in  Malburgen Oost-Zuid. Iedereen is welkom voor (medische) sport & beweeg begeleiding van een hoog niveau. Formupgrade richt zich met tal van diensten en disciplines op alle leeftijden.  Om dit te kunnen doen wordt er met een breed team gewerkt waaronder: fysiotherapeuten, sportinstructeurs en personal trainers waardoor er een zo’n optimale begeleiding mogelijk is is.

Activiteiten & Behandelingen

  • FYSIOTHERAPIE
  • FITNESS
  • LEEFSTIJLCOACHING & AFVALLEN
  • MANUEEL THERAPIE
  • SPORTFYSIOTHERAPIE
  • X-FITTT

Binnen bovenstaande activiteiten en behandelingen worden tal van specialisaties aangeboden bij Formupgrade.

Abonnement & Gelrepas

Bewoners uit Arnhem in het bezit van een Gelrepas kunnen met een flinke korting op de abonnementsprijs gebruik maken van de faciliteiten van Formupgrade. Deze korting geldt niet voor  behandelingen.
Het abonnement kan ook op de andere locaties worden gebruikt.

Locatie en bereikbaarheid

Formupgrade is sinds eind 2019 in een geheel nieuw pand gevestigd aan de Koppelstraat.  Gelegen naar zwembad De Grote Koppel beidt het twee verdiepingen aan bewegings-, oefen en trainingsfaciliteiten op het gebied van (medische)zorg, gezondheid, persoonlijke coaching en fitness.

Formupgrade is prima te voet en met de fiets bereikbaar vanuit wijkdeel Oost-Zuid. Akker71 heeft een eigen parkeerruimte aan de onderzijde van het gebouw, en beperkte parkeerruimte aan de voorzijde en in de omgeving. Buslijn 4 stop voor de locatie van Formupgrade.

 

Openingstijden

Maandag

08:30 - 21:00 uur

Dinsdag

08:30 - 21:00 uur

Woensdag

08:30 - 21:00 uur

Donderdag

08:30 - 21:00 uur

Vrijdag

08:30 - 20:00 uur

Zaterdag

09:00 - 14:00 uur

Zondag

-