Formupgrade is een beweegcentrum met diverse vestigingen in en om Arnhem, waaronder met een locatie in  Malburgen Oost-Zuid. Iedereen is welkom voor (medische) sport & beweeg begeleiding van een hoog niveau. Formupgrade richt zich met tal van diensten en disciplines op alle leeftijden.  Om dit te kunnen doen wordt er met een breed team gewerkt waaronder: fysiotherapeuten, sportinstructeurs en personal trainers waardoor er een zo’n optimale begeleiding mogelijk is is.

Activiteiten & Behandelingen

  • FYSIOTHERAPIE
  • FITNESS
  • LEEFSTIJLCOACHING & AFVALLEN
  • MANUEEL THERAPIE
  • SPORTFYSIOTHERAPIE
  • X-FITTT

Binnen bovenstaande activiteiten en behandelingen worden tal van specialisaties aangeboden bij Formupgrade.

Abonnement & Gelrepas

Bewoners uit Arnhem in het bezit van een Gelrepas kunnen met een flinke korting op de abonnementsprijs gebruik maken van de faciliteiten van Formupgrade. Deze korting geldt niet voor  behandelingen.
Het abonnement kan ook op de andere locaties worden gebruikt.

Locatie en bereikbaarheid

Formupgrade is in Malburgen gevestigd op de beganegrond in Akker71. Een voormalige verzorgingsflat met een nieuwe functie als centraal punt in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid voor organisaties op het gebied van (medische)zorg, gezondheid, persoonlijke verzorging en ontspanning.

Akker71 is prima te voet en met de fiets bereikbaar vanuit wijkdeel Oost-Zuid. Akker71 heeft een eigen parkeerruimte aan de achterzijde, en beperkte parkeerruimte aan de voorzijde en in de omgeving.

 

Openingstijden

Maandag

08:30 - 21:00 uur

Dinsdag

08:30 - 21:00 uur

Woensdag

08:30 - 21:00 uur

Donderdag

08:30 - 21:00 uur

Vrijdag

08:30 - 20:00 uur

Zaterdag

09:00 - 14:00 uur

Zondag

-