Het Financieel Café in Malburgen biedt hulp aan al diegene die met financiele vragen zit. Hulp die wordt geboden is gratis en wordt verzorgt door een team van deskundige vrijwilligers. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over het invullen van uw belastingaangifte, een achterstallige betaling of een financiële aanvraag? Dan kan het Financieel Café u helpen met invullen, een brief opstellen of het ondersteunen bij het doen van een aanvraag.

Het Financieel Café houdt eenmaal per week spreekuur in Malburgen, en is op basis van vrije inloop. U hoeft dus geen afspraak te maken. Denk aan het meenemen van uw benodigde papieren en/of financiële administratie. Advies en hulp wordt geboden in het Nederlands.

Onderdeel van SWOA

Het Financieel Café maakt onderdeel uit van SWOA. Voor algemene informatie over SWOA en het Financieel Café kunt u contact opnemen met SWOA via onderstaande weblink en e-mail.

Locatie en bereikbaarheid

Het Financieel Café houdt open inloop in het Bruishuis. Het Bruishuis ligt centraal in de wijk Malburgen op loopafstand van winkelcentrum Drieslag. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Bruishuis beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers aan de achterzijde en ruime parkeergelegenheid in de nabijheid.

Financieel Cafe

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

12:00 = 14:00 uur

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: de spreekuren op woensdag zijn op basis van vrije inloop, u hoeft geen afspraak te maken.

Adres

Ons adres:

Bruishuis, Akkerwindestraat 1, 6832CR, Arnhem - kamer 1-019

Telefoon:
E-mail:

-