Diëtistenpraktijk Vitasens is een diëtistenpraktijk die in de stad Arnhem op diverse locaties praktijk houdt. In Malburgen zijn de diëtisten van Vitasens actief in het Medisch Centrum Malburgen aan de Huissensestraat. De praktijk in Malburgen bestaat uit twee diëtisten, die ook een avond per week dienst hebben.

Naast het bepalen en opstellen van een dieet/voedingsplan geven de diëtisten ook voedingsadviezen en werkt Vitasens samen met diverse organisaties op het gebied van medische zorg, gezondheid & bewegen, zowel in als buiten de wijk Malburgen.

Het volgen van een dieet

Bij het beroep diëtist wordt vaak gedacht aan afvallen.  De reden dat veel mensen een dieet volgen hoeft niets te maken hebben met afvallen maar met bijvoorbeeld een ziekte, allergie, genezingsproces of is leeftijdsgerelateerd. Een bezoek aan een diëtistenpraktijk kan dus vele uiteenlopende redenen hebben.

Ligging en Bereikbaarheid

Diëtistenpraktijk Vitasens houdt praktijk in het Medisch Centrum Malburgen. Een locatie waar naast diverse huisartsenposten ook een apotheek is gevestigd. De diëtistenpraktijk overdag is in de het centrum gevestigde apotheek. De avondspreekuren zijn in de Huisartsenpraktijk Dovenetel. Voor het maken van een afspraak of een intakegesprek raadpleeg de website van Diëtistenpraktijk Vitasens.

Het Medisch Centrum Malburgen ligt aan de Huissensestraat, nabij winkelcentrum Drieslag. Er is beperkte gratis parkeerruimte voor het centrum en ruime parkeerruimte in de omgeving. Voor het centrum liggen diverse bushaltes met directe verbindingen naar het centrum en centraal station van Arnhem.

Openingstijden

Maandag

naar afspraak (neem plaats in de wachtruimte apotheek)

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

naar afspraak (neem 's avonds plaats in de wachtruimte Huisartsenpost Dovenetel)

Vrijdag

naar afspraak (neem plaats in de wachtruimte apotheek)

Zaterdag

-

Zondag

-