Wat is inmalburgen.nl?

Inmalburgen.nl is een website mogelijk gemaakt door de Wijkplatforms in de wijk Malburgen met informatie over organisaties en activiteiten in de wijk Malburgen op het gebied van: 

  • Bewegen & Sport
  • Bewonersorganisaties
  • Educatie & Scholing
  • Groen & Spelen
  • Kunst & Cultuur
  • Medische Zorg
  • Sociaal & Ontmoeten
  • Welzijn & Ondersteuning
  • Wijkontwikkeling

De website heeft tot doel een totaal overzicht te geven van organisaties die vallen binnen bovenstaande gebieden. Elke organisatie en/of locatie heeft een eigen pagina met een korte duidelijke  samenvatting wat de organisatie is en doet in de wijk, waar het ligt, de bereikbaarheid, openingstijden en contact informatie met eventueel (social media)links.

 

Wie beheert en ontwikkelt inmalburgen.nl?

Inmalburgen.nl valt onder het beheer van het Wijkbeheer Malburgen - Wijkplatform Malburgen Oost en Wijkplatform West. De ontwikkeling en het technisch beheer ligt bij dhr. Lammerse - Propaganda Media

 

De informatie over onze organisatie op inmalburgen.nl is niet compleet of niet correct, hoe kan ik dit aanpassen?

Op dit moment is het helaas onmogelijk dat organisaties zelf informatie  aanpassen. Wilt u informatie aanpassen, of toevoegen, neem dan contact op.

Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Wat kost vermelding op inmalburgen.nl?

Toevoegen van informatie over uw organisatie is gratis, evenals het vermelden van activiteiten in de wijkagenda. Hierbij vanuit gaande dat de organisatie informatie niet meer dan 4 keer per jaar veranderd hoeft te worden en maximaal 1 activiteit per maand.

 

 

Waarom is er inmalburgen.nl

Het ontbrak tot nu toe aan een goed online overzicht over wat er allemaal voor organisaties actief zijn in de wijk Malburgen op allerlei gebieden, zoals: bewonersorganisaties, gezondheid, sport, cultuur of ondersteuning.
Veel van de online beschikbare informatie over organisaties in Malburgen was niet meer up-to-date, of voldeed niet meer.
Daarnaast kreeg de webredactie regelmatig vragen van bewoners uit de wijk - waar en/of wat er aan activiteiten te doen is.

Met inmalburgen.nl krijgt u een overzicht waar en welke organisaties er allemaal actief zijn en welke activiteiten ze organiseren  in de wijk.